Ειδήσεις » WRC

Πρωταθλητής και με τη βούλα !!
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013
Και τη νίκη και το πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Σεμπαστιάν Οζιέ στον 11ο γύρο του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι που φιλοξενήθηκε στις ειδικές της Γαλλίας. Σόρντο- Λάτβαλα συμπλήρωσαν το βάθρο.

Οριστικά εκτός WRC το Ακρόπολις !!
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013
Οριστικά εκτός αγωνιστικού ημερολογίου το 2014 έμεινε το ράλι Ακρόπολις.

Ένσταση από Citroen κατά VW στο Ακρόπολις !!
Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013
Δραματική τροπή παίρνει το Ράλι Ακρόπολις μετά την έγγραφη ένσταση που κατέθεσε η Citroen κατά της Volkswagen. Εξετάζεται η ένσταση και δεν έχουν επικυρωθεί ακόμη τα τελικά αποτελέσματα.

Με αέρα για τον ένατο παγκόσμιο τίτλο !!
Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012
Την έβδομη νίκη του τη φετινή σεζόν και την 74η στην καριέρα του πανηγύρισε ο Σεμπαστιάν Λεμπ στον ένατο γύρο του πρωταθλήματος, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία.

«Βράχος» του Ακρόπολις !!
Κυριακή, 27 Μαΐου 2012
Εκεί που Λάτβαλα, Χιρβόνεν και Σόλμπεργκ «κλάταραν», ο Σεμπαστιάν Λεμπ δεν πτοήθηκε. Ο Αλσατός οδηγός ήταν ο μεγάλος νικητής στο Ράλι Ακρόπολις για τρίτη φορά στην καριέρα του φτάνοντας τις 71 νίκες στο WRC...

Η... λατρεία που έγινε συνήθεια !!
Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011
Τον όγδοο συνεχόμενο Παγκόσμιο τίτλο του πανηγύρισε ο Σεμπαστιάν Λεμπ, στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος στις ειδικές της Ουαλίας.

Θρίαμβος Οζιέ στο Ακρόπολις !!
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011
Ο Σεμπαστιάν Οζιέ ήταν ο μεγάλος νικητής του Ράλι Ακρόπολις...

Η ανατροπή της ανατροπής !!
Κυριακή, 29 Μαΐου 2011
Τρεις ημέρες Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι στην Αργεντινή, τρεις διαφορετικοί οδηγοί βρέθηκαν στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης με τον Σεμπαστιάν Λεμπ να παίρνει μια μεγάλη νίκη.

Διπλασίασε τις νίκες του !!
Κυριακή, 8 Μαΐου 2011
Στο πρώτο σκαλί του βάθρου της Σαρδηνίας ανέβηκε ο Σεμπαστιάν Λεμπ, ο οποίος διατήρησε την πρωτιά του και στην τελευταία ειδική της ημέρας.

Το «έσωσε» στο παρά πέντε ο Οζιέ !!
Σάββατο, 16 Απριλίου 2011
Στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη έφτασε ο Σεμπαστιάν Οζιέ στον τέταρτο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ράλι στις ειδικές της Ιορδανίας.

Σελίδες: Επόμενη

Live Scores
Videos