Ειδήσεις » WRC

Η... λατρεία που έγινε συνήθεια !!

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011

Πηγή: ΣΠΟΡ-FM

Τον όγδοο συνεχόμενο Παγκόσμιο τίτλο του πανηγύρισε ο Σεμπαστιάν Λεμπ, στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος στις ειδικές της Ουαλίας.

Ο Αλσατός οδηγός, δεν κατάφερε να τερματίσει, αφού ένα ατύχημα στο ξεκίνημα της τρίτης ημέρας τον ανάγκασε να εγκαταλείψει.

Την νίκη στον τελευταίο γύρο πήρε ο Λάτβαλα.

Συνήθως η συνήθεια γίνεται λατρεία, ωστόσο όταν γίνεται λόγος για τον Σεμπαστιάν Λεμπ, η λατρεία που είναι η κατάκτηση ενός τίτλου, καταντά συνήθεια. Ο Αλσατός, χωρίς άγχος, ύστερα από την εγκατάλειψη του Χιρβόνεν, πήρε τον τίτλο, χωρίς να χρειαστεί να... τρέξει.


Κάλλιο αργά, παρά ποτέ

Στον τελευταίο γύρο του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι, στις ειδικές τους Ουαλίας, ο Γιάρι Λάτβαλα, πανηγύρισε την πρώτη του νίκη. Ο Φινλανδός οδηγός της Ford εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το ατύχημα και την εγκατάλειψη του Σεμπαστιάν Λεμπ, με αποτέλεσμα να πάρει την πρωτοπορία του αγώνα.

Στη δεύτερη θέση πλασαρίστηκε ο Όστμπεργκ, για δεύτερη φορά φέτος, με τον Χέινινγκ Σόλμπεργκ να συμπληρώνει το βάθρο. Πολύ καλή ήταν η παρουσία του Κρις Μίκι, ο οποίος βρέθηκε στην τέταρτη θέση.Live Scores
Videos