Ποδόσφαιρο » Γενικά

Δικαίωση Άρσεναλ για την... αλητεία του Ντιέγκο Κόστα !!

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015

Πηγή: ΣΠΟΡ-FM
 
Εν μέρει δικαιωμένη νιώθει η Άρσεναλ καθώς η ομοσπονδία έσβησε την κόκκινη κάρτα του Γκάμπριελ που αποβλήθηκε όταν παρενέβη για να σταματήσει τις... αλητείες του Ντιέγκο Κόστα σε βάρος συμπαίκτη του. 


Πριν από μερικές μέρες η ποδοσφαιρική Αγγλία βγήκε από τα «ρούχα» της με τις πρωτοφανείς αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης Τσέλσι-Άρσεναλ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα και σε δύο περιπτώσεις τουλάχιστον, ο Ντιέγκο Κόστα χτύπησε φόρα-παρτίδα τον Κοσιελνί και μάλιστα με τρόπο όχι ιδιαίτερα αντρίκειο. 

Σε μία από αυτές επενέβη ο Γκάμπριελ προσπαθώντας να βάλει τέλος στον... τραμπουκισμό στον συμπαίκτη του. Τελικά ο ίδιος αποβλήθηκε, ενώ ο παίκτης της Τσέλσι απλά αντίκρισε κίτρινη κάρτα. 

Βέβαια, στο Νησί ο πειθαρχικός έλεγχος γίνεται όχι μόνο στη βάση όσων... θυμηθούν να αναφέρουν στο φύλλο αγώνα ή την αναφορά τους διαιτητές ή παρατηρητές. Αντίθετα, μια απλή εξέταση του βίντεο του αγώνα είναι αρκετή για να αποδοθεί δικαιοσύνη που στην προκειμένη περίπτωση εκφράζεται με «αθώωση» του θύματος. 

Όσο για την «καμπάνα» ποινή τριών αγωνιστικών επέβαλε στον Ντιέγκο Κόστα η αγγλική ομοσπονδία, λόγω των αντιαθλητικών χτυπημάτων του στον Κοσιελνί της Άρσεναλ. 

Live Scores
Videos